Станка Златева e победителят във VIP Brother 2013

Мариян Кюрпанов и Ваня Червенкова са нейните подгласници
Обновена: 18 ное 2013 14:07 | 17 ное 2013 10:09, Елка Василева
94
Станка Златева e победителят във VIP Brother 2013
Снимка: VIP Brother

Станка Златева бе избрана от зрителите на Нова ТВ за „Любимата звезда на България“ и победител във VIP Brother.

„За мен беше чест, че се запознах с хора с толкова големи сърца!“, бяха първите думи на победителя във VIP Brother 2013 Станка Златева.

Станка Златева изпълни парче с Любо Киров, с което спечели не само овациите на публиката, но и адмирациите на участниците, напуснали Къщата през последните седмици. „Когато човек обича всички, както Станка, той може да направи всичко!“, сподели Любо възхищението си от шампионката.

На втора и трета позиция във VIP Brother 2013 се класираха моделът Мариан Кюрпанов и бизнес дамата Ваня Червенкова. Лияна напусна първа Къщата по време на шоуто и като пети финалист бе изпратена на ръце от Мариан. Веднага след нея риалитито приключи и за Пламен Медаров, който бе силно изненадан от четвъртото си място.

Любимата звезда на България - Станка Златева и останалите съквартиранти се събраха за последен път на сцената на VIP Brother 2013, за да ознаменуват бляскавия финал на „Сезонът на тайните“.

Къщата на Big Brother остана празна, но само за два дни. В понеделник, 18-ти ноември зрителите на Нова ТВ ще видят как тя отново ще отвори вратите си, този път за новите съквартиранти на  Big Brother All Stars 2013.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
16
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не разбирам, кой освен борците познава Станка в Европа и по света! Вие знаете ли имената на шампионите по борба -мъже и жени от последното световно първенство? Не, нали? Ето толкова е известна Станка по света! Не е звезда като Стоичков например!
56
29
 
15
 
! Отговори
Madlee преди 10 години
Станка е супер...тука всички се извъдихте всички много възпитани, умни и красиви бе..егати мизерниците
55
18
 
10
 
! Отговори
1 преди 10 години
ОГРОМНА ТЪГА МЕ НАЛЯГА, КАТО ЧЕТА ТУК! *** И СКУДОУМЕН НАРОД!ЗАСЛУЖАВАТЕ ИСТОРИЯТА, НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО СИ!
54
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тук бате сте пълни *** не говорете за хората щото ще ви размажа да знаете говорвете още
53
18
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нагласено! Това не е позитивна личност, а напротив: невъзпитана, груба, вулгарна, неподдържана жена, пушач! Необразована!!! Но нея никой не я изпита! Защо и е да знае историята на страната си, за която се бори! А дали не я доведе в шоуто приличният хонорар! За отношението към Мира няма какво да говорим! Преди предаването я харесвах много, но се разочаровах от нея, жалко.
52
13
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станка се ядосва на злобата току-що в новините. Та кой показа злоба, злопаметност и лошо възпитание, избутвайки грубо човек, който искаше да я поздрави? Не така! Не съм голям фен на Мира, но Станка се изложи. И не трябва да се сърди на Мира, а на приятелката си Червенкова и най-много на себе си.
51
11
 
38
 
! Отговори
2000 преди 10 години
Добитъкът си е ***. И сто звънчета да му окичиш, все същата.
50
11
 
45
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
станка много се изложи, видя се каква *** е, необразована, злобна, същата като ваня, много важно за медалите й. кофти човек - това е
49
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шестима членове на фамилията вече са се разпознали, съдейки по червените палци. Жалки и дребнави човечета!
48
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква победителка е тази, толкова е е проста, злобни били хората - злобните ли те избраха за победител *** ? Добре, че поне не си в парламента.
47
35
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Баси отмъстителната ***, впрегнала е цялата си фамилия, за да пишат против Станка Златева.
46
20
 
37
 
! Отговори
Красим преди 10 години
Ае тая е толкова *** И ГРОЗНА .. Бляк ..Ужас... *** *** връщаи се в *** там ти е мястото . !!!
45
31
 
26
 
! Отговори
123 преди 10 години
Образованието си Станка е получила от Бог и отдавна е минала всички папагали, забравили какво е да си Човек!!!
44
25
 
12
 
! Отговори
леле майко преди 10 години
Абе, моли, ти *** ли си или слабоумен? Май твоят фаворит Мариан каза, че не знае химна, а не Станка. Айде, отвори си ушичките и сетивенцата за сметка на огромната лайнодумна дупка, служеща ти за уста!!! И ни спести информацията, дали пращаш СМС-и или не, ако обичаш! Никой не го вълнува. Има си хас Бай *** да не плюе по авторитетите си! Гнусни сте!!!
43
9
 
38
 
! Отговори
MOLI преди 10 години
ТОЗИ БРАДЪР БЕШЕ АБСОЛЮТЕН ФАРС.ВСИЧКО БЕШЕ ТААГЛАСЕНО,ЗАТОВА НА ПРЕДНИЯТ СИ ИЗКАРАХА АКЪЛА.ПОБЕДИТЕЛЯТ Е МАРИЯН.ТОВА Е ИСТИНАТА.ВЪОБЩЕ НЯМАМ ПРИСТРАСТИЯ И НИКОГА НЯМА ДА ИЗПРАТЯ СМС ЗА ПЕЧЕЛЯТ МОШЕНИЦИТЕ И МАНИПУЛИРАТ ИГРАТА.ИСТИНА Е,ЧЕ СТАНКА КАЗА -НЕЗНАЯ ХИМНА.И НЕ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ ДОРИ МОРАЛНА ПОБЕДА.НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО ПОСТИГНАЛА ДО ТУК.АКО НЕ ПОЛОЖИ УСИЛИЯ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО СИ ,ТОВА ЧЕ ЧОЖЕ ДА ПСУВА НЯМА ДА И ДОНЕСЕ НИЩО.
42
9
 
37
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Има един победител в това предаване и това е Панайот!Пълен ***!Такова неподправено шоу няма кой да направи в България!Не е ли най-важното това- да гледаш някаква продукция в която някой те спуква от смях със своята първичност и непринуденост??? Нали затова гледаме такива реалити формати- да се забавляваме? Най-великият е Пацо от Елхово!И ако са хитри от Брадъра, пак ще го поканят!King Панайот!
41
20
 
19
 
! Отговори
ку-ку преди 10 години
Тоня, върни и виж записа още веднъж! Не е вярно, че Станка не знае химна. Организацията е била да бъде пусната музиката на химна и победителят да го изпее, но това пропадна, защото явно някой беше забравил да си свърши работата. Тя започна да пее, очаквайки да и пуснат мелодията и понеже това не стана, спря. Всъщност точно Мариян беше този, който призна, че не знае химна, когато си мислеше, че никой не го чува.
40
4
 
19
 
! Отговори
ясно преди 10 години
Ако Мира Радева беше гледала този клип, едва ли щеше да се задълбочава толкова с тези полички и връзки.
39
16
 
48
 
! Отговори
Тоня преди 10 години
Станка не е лош човек това е сигурно, постигнала е адски много в спорт, но... не показа нищо в шоуто, защото беше под сянката на Ваня. Нямаше никаква идентичност, посредствен играч, който дори не можа да прости на Мира за "поличките", много тънкообидна излезе. И най-важното нещо- нека Ваня Червенкова да й помогне да се образова малко, защото да не знаеш химна на родината си е по-зле, отколкото да не знаеш имената на Васил Левски!
38
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някой да ми обясне защото съм ***, какво изразява участието на Станка Златева в клипа на Малина - Не се срамувам.Навява ми асоциации за лесбиянство. Ама пак уточнявам че съм доста *** и сигурно не съм разбрала.